Mbahen trajnimet mbi vullnetarizmin rinor dhe përvojat evropiane

Ligo Lex Legis sot ne Gjilan organizoi trajnimin mbi programin Erasmus + dhe Sherbimin Vullnetar Evropian / European Voluntary Service (EVS). Trajnimi u mbeshtet nga Komuna e Gjilanit dhe SALTO SEE. Trajnime tjera do kemi ditet ne vazhdim. Na percjellni! [...]

Read more

POWER OF MULTIMEDIA-BRIDGES OF DIVERSITY – Project brochure

POWER OF MULTIMEDIA-BRIDGES OF DIVERSITY - Project [...]

Do you have experience as a trainer in European or intercultural youth work?

Do you have experience as a trainer in European or intercultural youth work? Would you like to join a pool of trainers in the framework of the Erasmus+ programme in the [...]

Ftesë për pjesmarrje në trajnim – Gjakovë

Nwse dwshironi tw investoni nw vete pwr tw ngritur kapacitetet profesionale nw hartimin e projekt propozimeve pwr Programin Erasmus Plus,  rreth aplikimit në programin [...]

Activities of our Partners

Youth4Society organization, as leading partner implemented sucesfully  the project applied under Key Action 2, Capacity Building, Erasmus + Prgramme. Project duration: [...]

Seminar about Migration and Asylum in Europe-Not Just Numbers

The migration crises has been a major issue in Europe, especially during 2015.  This crisis tackled Kosovo in a large scale, affecting especially the lives of those who [...]

Ligo Lex Legis fillon realizimin e aktivitetit të tretë në kuader të projektit Not Just Numbers

Ligo Lex Legis ka filluar implementimin e Youth Exchange në Pogradec, në kuader të projektit Not Just Numbers. Youth Exchange "Not Just Numbers: The Human Face of [...]

Training Course: Not Just Numbers, Addressing Migration in Youth Work, held in Pristina

Youth workers from 10 European countries participated in the Training Course:  Not Just Numbers, Addressing Migration in Youth Work, held in Pristina, and organized by Ligo [...]

Mbahet konferenca mbi Programin Erasmus+ në Kosovë

Me 02 Qershor 2016, në Prishtinë u mbajt konferencë mbi programin e Erasmus+, e organizuar nga Organizata Jo-qeveritare “Ligo Lex Legis” e cila është pikë kontakti e [...]

Ligo Lex Legis mbanë trajnimi mbi Aplikimin në Erasmus Plus në Prizren

Trajnimi mbi Aplikimin në Erasmus Plus në Prizren, faleminderit Keshilli i Veprimit Rinor te Prizrenit per mbështetjen. ‪#‎saltoyouth‬ [...]

Ligo Lex Legis mbanë sesion informues për 30 organizata

Perfaqesuesit e rreth 30 organizatave joqeveritare moren pjese gjate nje sesioni informues per programin Erasmus + / Representatives of about 30 nongovernmental [...]